Pastagrateng
Pastagrateng er både lettvint og godt. Du kan bruke all slags viltkjøttdeig, og du kan også benytte sjansen til å bruke opp restemat som tacokjøtt, viltpølser og rester av steken.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Pastagrateng:
400 g
pasta
0.5 stk
rødløk
1 fedd
hvitløk
1 stk
brokkoli
1 ss
olivenolje
400 g
viltkjøttdeig
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper
3 dl
kremfløte
1 ts
timian
150 g
revet ost
Slik gjør du:
Pastagrateng:
Varm opp stekeovnen til 200 grader.
Kok pastaen etter anvisning på pakken. Sil av vannet.
Finhakk løk og hvitløk. Del brokkolien i små buketter.
Varm opp en stekepanne med olivenolje på middels høy varme, og fres løken og hvitløken til den er blank. Tilsett kjøttdeigen og krydre med salt og pepper. Stek til kjøttdeigen er gyllen.
Tilsett kremfløte og timian, og la det putre på middels varme i et par minutter. Ha det over i en ildfast form sammen med brokkolien og pastaen.
Strø ost på topp, og stek på midterste rille i stekeovnen i cirka 15 minutter.