Råkostsalat
Råkostsalat smaker nydelig som tilbehør til fiskemiddagen - både til stekt fisk, fiskegrateng og fiskekaker. Du kan variere hvilke grønnsaker du bruker og du kan gjerne tilsette både urter, chili og nøtter for mer smak.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Råkostsalat:
0.5 stk
rød spisskål eller hodekål
1 stk
gulrot
1 stk
grønt eple
0.5 stk
sitronsaft
1 ts
sukker
Slik gjør du:
Råkostsalat:
Del rødkål, gulrøtter og eplet i tynne og korte stenger. Du kan også rive det om du ønsker en raskere variant.
Press sitronsaften, og bland sukker og sitronsaft godt sammen før du rører det inn med råkosten.
Tips:
Om du har igjen råkostsalat, så kan du blande inn litt lettrømme og lettmajones, noen dråper eplecidereddik, salt og pepper. Smak til med sitron og vipps så har du coleslaw.
Nyhetsbrev for den matglade
Ønsker du å få matinspirasjon rett i innboksen din hver måned? Da bør du melde deg på vårt nyhetsbrev som vil inneholde nye og fristende oppskrifter.