Rørte tyttebær er så enkelt at du rører det sammen på et blunk. Det er perfekt tilbehør til både stek, karbonader, pølser og biff av vilt.

Rørte tyttebær

Rørte tyttebær er så enkelt at du rører det sammen på et blunk. Det er perfekt tilbehør til både stek, karbonader, pølser og biff av vilt.

Enkel20 min

Ingredienser

Antall porsjoner

1

Rørte tyttebær:

500 g

tyttebær

100 g

sukker

Slik gjør du:

Rørte tyttebær:

Ha tyttebær og sukker i en bolle og rør det godt sammen med en skje til en del av tyttebærene blir moste. 

Mengden sukker er smak og behag, så her kan du justere slik at det blir slik du liker det best. 
 

Tips

Rørte bær har kortere holdbarhet enn kokte, så rør ikke mer bær enn du vet at du kommer til å spise opp i løpet av et par dager.

Flere oppskrifter med bær finner du her