Skal du på Camp Villmark? Da kan du sikre deg en smaksprøve på denne herlige oppskriften. Vill lakseburger med coleslaw smaker helt nydelig.

Vill lakseburger med coleslaw

Vill lakseburger med coleslaw smaker helt nydelig. her får du crunch, kremet saus og deilig smak av laks på en gang.

MiddelsOver 60 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Lakseburger:

500 g

laksefilet

300 g

potet

0.5 stk

løk

1 stk

egg

0.5 dl

strøkavring

1 ts

salt

1 ts

pepper

2 ss

solsikkeolje

Tilbehør:

1 porsjon coleslaw
1 pose ruccula
4 stk hamburgerbrød

Slik gjør du:

Lakseburger:

 

Kok opp vann i en kjele og senk varmen. Legg i laksestykkene, og la fisken trekke i ca. 8 minutter. Vannet skal ikke koke. 

 

Skrell og del potetene i mindre biter og kok dem til de er møre.

Finhakk løken.

Ha laksen og potetene i en bolle og tilsett finhakket løk, strøkavring, egg, salt og pepper. Bland det hele godt sammen og form til passe store lakseburgere. Ha gjerne litt vann på hendene når du former dem.

 

Varm opp en stekepanne med solsikkeolje, og stek lakseburgerne til de har en gyllen og sprø skorpe. 

Server lakseburger med coleslaw og ruccula i hamburgerbrød.

Flere oppskrifter med laks