Vill lakseburger med coleslaw
Vill lakseburger med coleslaw smaker helt nydelig. her får du crunch, kremet saus og deilig smak av laks på en gang.
Middels•Over 60 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Lakseburger:
500 g
laksefilet
300 g
potet
0.5 stk
løk
1 stk
egg
0.5 dl
strøkavring
1 ts
salt
1 ts
pepper
2 ss
solsikkeolje
Tilbehør:
1 porsjon coleslaw
1 pose ruccula
4 stk hamburgerbrød
Slik gjør du:
Lakseburger:
Kok opp vann i en kjele og senk varmen. Legg i laksestykkene, og la fisken trekke i ca. 8 minutter. Vannet skal ikke koke.
Skrell og del potetene i mindre biter og kok dem til de er møre.
Finhakk løken.
Ha laksen og potetene i en bolle og tilsett finhakket løk, strøkavring, egg, salt og pepper. Bland det hele godt sammen og form til passe store lakseburgere. Ha gjerne litt vann på hendene når du former dem.
Varm opp en stekepanne med solsikkeolje, og stek lakseburgerne til de har en gyllen og sprø skorpe.
Server lakseburger med coleslaw og ruccula i hamburgerbrød.