Vilt god pasta
Denne pastaretten er stappfull av deilig tomatsmak og viltsmak. Med tomatsaus, sopp, rødløk og cherrytomater smaker dette nydelig. Rett og slett en vilt god pasta.
Enkel•40 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Vilt god pasta:
400 g
pastaskruer
1 stk
rødløk
1 fedd
hvitløk
200 g
sopp
2 ss
olivenolje
400 g
viltkjøttdeig
2 bokser
knuste tomater
150 g
cherrytomater
1 ts
timian
1 ts
salt
1 ts
pepper
Slik gjør du:
Vilt god pasta:
Kok opp pastaen etter anvisning på pakken.
Finhakk rødløk, hvitløk og sopp.
Varm opp en stekepanne med olivenolje på middels varme. Fres rødløken og hvitløken i et par minutter. Ha i soppen og fres til soppen begynner å bli gyllen. Hai viltkjøttdeigen, og fres til kjøttet er gjennomstekt
Bland inn pastaskruene, de knuste tomatene og cherrytomatene. Smak til med krydder. La det putre på lav varme i ti minutter. Server med litt ruccula.