Denne pastaretten er stappfull av deilig tomatsmak og viltsmak. Med tomatsaus, sopp, rødløk og cherrytomater smaker dette nydelig. Rett og slett en vilt god pasta.

Vilt god pasta

Denne pastaretten er stappfull av deilig tomatsmak og viltsmak. Med tomatsaus, sopp, rødløk og cherrytomater smaker dette nydelig. Rett og slett en vilt god pasta.

Enkel40 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Vilt god pasta:

400 g

pastaskruer

1 stk

rødløk

1 fedd

hvitløk

200 g

sopp

2 ss

olivenolje

400 g

viltkjøttdeig

2 bokser

knuste tomater

150 g

cherrytomater

1 ts

timian

1 ts

salt

1 ts

pepper

Slik gjør du:

Vilt god pasta:

 

Kok opp pastaen etter anvisning på pakken.

 

Finhakk rødløk, hvitløk og sopp. 

Varm opp en stekepanne med olivenolje på middels varme. Fres rødløken og hvitløken i et par minutter. Ha i soppen og fres til soppen begynner å bli gyllen. Hai viltkjøttdeigen, og fres til kjøttet er gjennomstekt

 

Bland inn pastaskruene, de knuste tomatene og cherrytomatene. Smak til med krydder. La det putre på lav varme i ti minutter. Server med litt ruccula.

Flere oppskrifter med viltkjøtt