Wrap med fisk
Skal du ut på tur? Da anbefaler vi wrap med fisk. Ekstra godt er det med panert og sprøstekt fisk og det beste er at alle kan alle kan velge sitt favorittilbehør.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Wrap med fisk:
600 g
fiskefilet (torsk, sei, ørret)
1 dl
hvetemel
1 ts
salt
1 ts
pepper
1 stk
egg
3 dl
strøkavring
3 dl
olje
Tilbehør:
0.5 stk
isbergsalat
0.5 stk
agurk
1 stk
tomat
0.5 stk
løk
4 stk
tortillalefser
1 boks
aioli
Slik gjør du:
Wrap med fisk::
Del fiskefiletene i strimler på ca. 5 x 3 cm.
Bland sammen hvetemel, salt og pepper i en skål, pisk sammen egg i en annen skål og ha brødrasp på en tallerken.
Vend fiskestrimlene først i melblandingen, deretter i egg og til slutt i strøkavring.
Varm opp en stekepanne på høy varme med olje, og fres fisken til den er gyllen og sprø.
Del salat i strimler. Del agurk, tomat og løk i skiver.
Ha sprøstekt fisk, salat, agurk, tomat, løk og aioli på hver tortillalefse, fold lefsene sammen, pakk dem inn i matpapir eller folie, pakk sekken og nyt turen.
Tips: Man kan selvsagt velge det tilbehøret man liker best selv. Pakk i matpapir og sett navn på hver wrap, så vet man hilken wrap som tilhører hvem når man skal spise.
Grønnsaker: Mais, ananas, paprike, avocado, sopp, bønnespirer og coleslaw.
Saus: Remulade, pesto, tzatziki, thousand island, srirachamayo og balsamicodressing.