Wrap med viltkjøtt
Det er alltid godt å ha noen enkle og traske oppskrifter på lur. Hva med en wrap med viltkjøtt som er både mørt og smakfullt?
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Wrap med viltkjøtt:
1 stk
løk
1 stk
paprika
1 ts
salt
1 stk
pepper
0.5 ts
malt chili
600 gr
viltkjøtt
1 ss
smør
4 stk
tortillalefser
1 liten pose
tortillachips
1 pose
bladsalat
2 dl
kecap manis (søt soyasaus)
Tips:
Du kan bruke all slags kjøtt, både mørbrad eller ytrefilet av elg, reinsdyr, rådyr og hjort.
Slik gjør du:
Wrap med viltkjøtt:
Del viltkjøtt, løk og paprika i strimler. Ha salt, pepper og malt chili på kjøttet.
Varm opp en stekepanne på middels høy varme med smør, og fres kjøttet til det har en fin stekeskorpe.
Ha i strimlene med løk og paprika, og fres det ytterligere i 3-4 minutter.
Ha et 3-4 tortillachips og bladsalat på hver tortillalefse og topp med biff og grønnsaker. Avslutt med litt søt soyasaus på topp.
Fold wrapen sammen og server med en gang.