Wrap med viltkjøtt

Det er alltid godt å ha noen enkle og traske oppskrifter på lur. Hva med en wrap med viltkjøtt som er både mørt og smakfullt?

Enkel30 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Wrap med viltkjøtt:

1 stk

løk

1 stk

paprika

1 ts

salt

1 stk

pepper

0.5 ts

malt chili

600 gr

viltkjøtt

1 ss

smør

4 stk

tortillalefser

1 liten pose

tortillachips

1 pose

bladsalat

2 dl

kecap manis (søt soyasaus)

Tips:

Du kan bruke all slags kjøtt, både mørbrad eller ytrefilet av elg, reinsdyr, rådyr og hjort. 

Slik gjør du:

Wrap med viltkjøtt:

Del viltkjøtt, løk og paprika i strimler. Ha salt, pepper og malt chili på kjøttet. 

 

Varm opp en stekepanne på middels høy varme med smør, og fres kjøttet til det har en fin stekeskorpe.

Ha i strimlene med løk og paprika, og fres det ytterligere i 3-4 minutter. 

Ha et 3-4 tortillachips og bladsalat på hver tortillalefse og topp med biff og grønnsaker. Avslutt med litt søt soyasaus på topp. 

 

Fold wrapen sammen og server med en gang. 

Flere oppskrifter med viltkjøtt