Grillspyd med ørret
Grillspyd med ørret er er både enkelt og godt. Alt du trenger er en sennepssaus og nybakt focaccia, og du har en herlig og smakfull rett til grillmaten.
Enkel•40 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Grillsypd med ørret:
12 stk
Perlepoteter
8 skiver
ørret
1 stk
rød paprika
1 stk
rødløk
0.5 stk
squash
1 dl
olivenolje
1 fedd
hvitløk
1 ts
tørket timian
0.5 ts
salt
1 ts
kvernet pepper
Tilbehør:
Slik gjør du:
Grillspyd med ørret:
Kok perlepotetene til de er møre.
Del ørret, paprika og rødløk i biter på 3x3 centimeter. Del squash i skiver.
Tre perlepotet, paprika, ørret, squash og rødløk på grillspydene.
Tips:
Du kan selvsagt bruke de grønnsaken du er glad i. Både ananas, mais, brokkoli, sukkererter, cherrytomater og chili passer godt.
Ha olivenolje i en skål. Finhakk hvitløk og bland sammen med olivenoljen. Rør inn timian. Krydre grillspydene med salt og pepper, og pensle dem med oljen.
Grill ørretspydene på direkte varme i 3-4 minutter på hver side.
Server med nystekt focaccia og saus som for eksempel aioli eller sennepssaus.