Taco med en vri: Hjortesnadder
Er du ute etter en pimpa fredagstaco? Hjortesnadder med tyttebæraioli er rett og slett skikkelig snaddermat til helgekosen. Med både bacon, sopp og syltet rødløk blir dette en vilt god tacovariant.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Hjortesnadder:
0.5 stk
løk
200 gr
sopp
1 ss
smør
100 gr
baconbiter
600 gr
hjortekjøttdeig
1 ts
salt
1 ts
pepper
2 ts
spisskummen
3 ss
worchestersaus
8 stk
små maistortillalefser
1 pose
ruccula
Slik gjør du:
Hjortesnadder:
Del opp løk og sopp i skiver.
Varm opp en stekepanne med smør på middels høy varme. Fres baconet til det begynner å bli sprøtt.
Ha i kjøttdeig, løk og sopp, og stek til kjøttdeigen er gjennomstekt.
Krydre med salt, pepper og spisskummen. Tilsett worchestersaus, og la det putre et par minutter
Fyll de små tortillalefsene med hjortesnadder, syltet rødløk og ruccula, og topp med en deilig og frisk tyttebæraioli.