Hjortesnadder med tyttebæraioli er rett og slett skikkelig snaddermat til helgekosen. Med både bacon, sopp og syltet rødløk blir dette en vilt god tacovariant.

Taco med en vri: Hjortesnadder

Er du ute etter en pimpa fredagstaco? Hjortesnadder med tyttebæraioli er rett og slett skikkelig snaddermat til helgekosen. Med både bacon, sopp og syltet rødløk blir dette en vilt god tacovariant.

Enkel30 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Hjortesnadder:

0.5 stk

løk

200 gr

sopp

1 ss

smør

100 gr

baconbiter

600 gr

hjortekjøttdeig

1 ts

salt

1 ts

pepper

2 ts

spisskummen

3 ss

worchestersaus

8 stk

små maistortillalefser

1 pose

ruccula

Tilbehør til taco:

Syltet rødløk

Tyttebæraioli

Slik gjør du:

Hjortesnadder:

Del opp løk og sopp i skiver.

Varm opp en stekepanne med smør på middels høy varme. Fres baconet til det begynner å bli sprøtt.

Ha i kjøttdeig, løk og sopp, og stek til kjøttdeigen er gjennomstekt.

Krydre med salt, pepper og spisskummen. Tilsett worchestersaus, og la det putre et par minutter

 

Fyll de små tortillalefsene med hjortesnadder, syltet rødløk og ruccula, og topp med en deilig og frisk tyttebæraioli.

Syltet rødløk
SYLTET RØDLØK: Det er lurt å lage syltet rødløk på forhånd - minst to timer i forveien og gjerne dagen før.

 

Flere oppskrifter med hjort finner du her