Kantarelltoast
Kantarelltoast er så kansende godt med en kremet smak av deilig parmesan og syrlige tyttebær sammen med den herlige soppen. Perfekt til både tapas og som forrett.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Kantarelltoast:
2 ss
sjalottløk
200 g
kantareller
2 ss
smør
2 dl
fløte
1.5 dl
revet parmesan
1 dl
tyttebær
1 ss
sitronsaft
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper
4 stk
brødskiver
Slik gjør du:
Kantarelltoast:
Finhakk løken
Stek kantarellene i en tørr panne på middels høy varme, til all væske er fordampet. Sett kantarellene til side.
Varm opp stekepannen med smør, og fres løken til den er blank. Tilsett fløte og parmesan, og la det putre til blandingen har tyknet.
Rør inn tyttebær, sitronsaft og kantarellene, og smak til med salt og pepper.
Rist brødet i en brødrister og ha på litt smør.
Fordel blandingen på brødskivene, topp med litt tyttebær og parmesan.