Nachos av rester
Har du rester etter fredagstacoen? Da er det duket for nachos. Bruk det som er igjen - både tacoskjell, kjøtt, løk, grønnsaker og revet ost. Alt i en form. Server med salsa og rømme.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Nachos av rester:
6 stk
tacoskjell
400 g
tacokjøtt
3 dl
ost
2 dl
rømme
1 glass
salsa
Rester du kan bruke:
- Finhakket paprika
- Finahkket løk
- Finhakkede tomater
- Ananasbiter
- Mais
- Jalapeño i skiver
- Chili i skiver
Slik gjør du:
Nachos av rester:
Varm opp stekeovnen til 225 grader.
Knekk tacoskjellene i middels store biter. (Som nachos).
Legg tacoskjell, kjøtt og grønnsaker lagvis i en ildfast form. Topp med revet ost.
Tips:
Mengden kjøtt, tacoskjell og ost er cirkamål. Du tar det du har. Om du ønsker å fylle på med mer grønnsaker som du har tilgjengelig kan du selvsagt det.
Stek nachosen på midterste rille i stekeovnen i cirka 10 minutter, til osten har smeltet.