![Har du rester etter fredagstacoen? Det er duket for nachos. Bruk det som er igjen - både tacoskjell, kjøtt, løk, grønnsaker og revet ost. Alt i en form. Server med salsa og rømme.](/mat/nachos-av-rester/_/image/10de15c9-b4ff-4f54-a9a5-9730b79d82c6:bc151cc9153236e2e3242f225b418a66e8c879e8/block-160-91/nachos%20av%20rester.jpg)
Nachos av rester
Har du rester etter fredagstacoen? Da er det duket for nachos. Bruk det som er igjen - både tacoskjell, kjøtt, løk, grønnsaker og revet ost. Alt i en form. Server med salsa og rømme.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Nachos av rester:
6 stk
tacoskjell
400 g
tacokjøtt
3 dl
ost
2 dl
rømme
1 glass
salsa
Rester du kan bruke:
- Finhakket paprika
- Finahkket løk
- Finhakkede tomater
- Ananasbiter
- Mais
- Jalapeño i skiver
- Chili i skiver
Slik gjør du:
Nachos av rester:
Varm opp stekeovnen til 225 grader.
Knekk tacoskjellene i middels store biter. (Som nachos).
Legg tacoskjell, kjøtt og grønnsaker lagvis i en ildfast form. Topp med revet ost.
Tips:
Mengden kjøtt, tacoskjell og ost er cirkamål. Du tar det du har. Om du ønsker å fylle på med mer grønnsaker som du har tilgjengelig kan du selvsagt det.
Stek nachosen på midterste rille i stekeovnen i cirka 10 minutter, til osten har smeltet.
![Nachos på primusen](/mat/nachos-av-rester/_/image/afd73785-1270-4523-b24a-e24f88b8601b:d88361c9102c972ed01e59ca52e638ced0c492e7/width-768/taco-3.jpg)