Omelett av rester
Hva er ikke bedre enn å diske opp med en omelett til frokost en søndagsmorgen. Her kan du bruke pølserester, biffrester eller annet kjøtt. Du kan også bruke rester av finhakket paprika, løk og ost om du lagde litt mye til fredagstacoen.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Omelett av rester:
4 stk
egg
4 ss
vann
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper
1 ss
smør
Tips til fyll:
- Finhakket paprika
- Finahkket løk
- Revet ost
- Baconbiter
- Pølsebiter
- Tacokjøtt
- Biffrester
Slik gjør du:
Omelett av rester:
Visp sammen egg og vann.
Varm opp stekepannen med smør på høy varme. Hell i røren og trekk den stivnede røren inn mot midten med en stekespade.
Krydre med salt og pepper. Dryss over revet ost og restene av kjøtt og grønnsaker når eggeblandingen er nesten stivnet. La omeletten steke noen sekunder før den andre halvparten brettes over.