Pizzasnurrer
Pizzasnurrer med restefyll er ikke bare en super lunsj, de er også perfekte å ta med seg på tur eller i matboksen enten du skal på jobb eller skole.
Enkel•Over 60 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Pizzasnurrer:
1 boks
knuste tomater
1 neve
frisk basilikum
0.5 dl
olivenolje
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper
150 g
restekjøtt av vilt (pølser, kjøttdeig, stek, biff)
1 stk
liten rødløk
0.5 stk
paprika
8 stk
sopp
4 dl
revet ost
Pizzadeig
Du kan enten bake pizzadeigen selv, eller du kan kjøpe den ferdiglaget på butikken. Da anbefales det å kjøpe den som er rektangulær.
Oppskrift på pizzadeig
Slik gjør du:
Pizzasnurrer:
Om du skal lage pizzadeigen fra bunnen av, så starter du med det. Den trenger tid til å både elte og heve.
Ha de knuste tomatene over i en bolle. Finhakk basilikumen og ha det over i bollen sammen med olivenolje. Krydre med salt og pepper, og rør det hele godt sammen.
Finhakk kjøtt og grønnsaker.
Kjevle ut pizzadeigen til et rektangel (om du har bakt den), og legg pizzadeigen på en melet kjøkkenbenk.
Bred tomatsausen utover pizzadeigen, og strø revet ost på topp. Avslutt med kjøtt og grønnsaker.
Det er lurt å ikke ha på for mye fyll. Da kan det bli vanskelig å rulle den sammen.
Rull pizzadeigen fra langsiden til en pølse.
Del pizzarullen i 3 centimeter tykke skiver, og legg dem over på et bakepapirkledd stekebrett. Dekk til stekebrettet og etterhev pizzasnurrene i cirka 20 minutter.
Varm opp stekeovnen til 225 grader.
Stek pizzasnurrene på midterste rille i stekeovnen i cirka 12-15 minutter, til de er gjennomstekt og har fått en gyllen farge. Avkjøl pizzasnurrene litt før de eventuelt pakkes med i matboksen.
Tips:
Pizzasnurrene kan godt fryses, så om du ønsker å ha noen på lager er det lurt å lage dobbel porsjon.