Restekjøtt i burger
Har du restekjøtt i kjøleskapet? Da er det veldig lettvint og godt å lage revet kjøtt. Server i en burger med en knasende god coleslaw.
Enkel•Over 60 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Revet kjøtt:
600 g
rester av stek
1 ts
pepper
1 ts
malt chili
2 ss
brunt sukker
3 dl
ketchup
1 dl
worchestersaus
0.5 dl
olje
Tilbehør
Coleslaw
Hamburgerbrød
Salat
Rødløk i skiver
Slik gjør du:
Revet kjøtt:
Varm opp stekeovnen til 150 grader.
Bland sammen pepper, malt chili, brunt sukker, ketchup, Worcestershire saus og olje i en bolle.
Ha restene av kjøttet over i en ildfast form og hell sauseblandingen over. La kjøttet steke i ca. 1.5 time. Rør litt i kjøttet etter ca. 1 time.
Når kjøttet er klart kan du strimle det med to gafler.
Server på hamburgerbrød med coleslaw, rødløk og salat. Alternativt kan du bytte ut coleslaw med Tyttebæraioli.