Salat med andebryst
En salat med andebryst er nydelig på en varm sommerkveld. Med smakfull bringebær vinaigrette, ruccula, ristede nøtter og crispy andebryst blir dette garantert en favoritt.
Enkel•50 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Salat med andebryst:
800 g
andebryst
1 ts
salt
1 ts
pepper
100 g
blandet salat
1 flaske
vinaigrette raspberry
175 g
bringebær
0.5 stk
agurk
0.5 stk
rødløk
150 g
cherrytomater
100 g
nøttemiks
Slik gjør du:
Salat med andebryst:
Varm opp stekeovnen til 125 grader.
Ha salt og pepper på begge sider av andebrystene. Rut svoren med en skarp kniv.
Varm opp en stekepanne på middels høy varme og fres andebrystene med skinnet ned til skinnet er crispy.
Legg andebrystene i en ildfast form med skinnet opp. Plasser et steketermometer i den tykkeste delen av ett av brystene. Stek andebrystene videre i stekeovnen på midterste rille til de når en temperatur på 68 grader. La andebrystene hvile i 10 minutter før du deler dem i skiver.
Del agurk og rødløk i skiver og cherrytomatene i to. Dander salat og resten av grønnsakene på hver tallerken. Topp med vinaigrette raspberry, pinjekjerner, nøtteblanding og andebryst i skiver.