Smørbrød med duebryst
Smørbrød med duebryst og kantarellstuing på smørbrød smaker bare helt nydelig. her får en smak av skogen som kan passe til både lunsj og middag.
Enkel•40 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Smørbrød med duebryst:
4 stk
duebryst
2 ss
smør
1 ts
salt
1 ts
pepper
Tilbehør:
Kantarellstuing
Salt
Brød
Slik gjør du:
Smørbrød med duebryst:
Varm opp en stekepanne på høy varme med smør. Ha salt og pepper på duebrystene, og stek dem først med med skinnsiden ned i et par minutter.
Snu brystene og stek videre i et par minutter. Reduser varmen og snu med jevne mellomrom om brystene trenger mer steketid - avhengig av størrelsen og hvor rosa man liker kjøttet.
Server på ferskt brød med salat og kantarellstuing.
Prøv grytebrød:
Om du ønsker å lage hjemmebakt brød anbefaler vi å teste dette deilige eltefrie grytebrødet.