
Tyttebærmajones
Tyttebærmajones lager du i en fei. Den smaker helt nydelig til viltkjøtt, og er spesielt god på en hamburger.
Enkel•15 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Tyttebærmajones:
200 g
lettmajones
200 g
tyttebær
1 ss
sukker
1 ts
salt
0.5 ts
pepper
Tips:
Du kan tilsette sitronsaft, hvitløk eller chilipulver om du ønsker en spenstigere variant av tyttebærmajones.
Slik gjør du:
Tyttebærmajones:
Kjør tyttebærene med en stavmikser til de er most.
Rør inn sukker, salt og pepper.
Ha tyttebærmosen og majonesen i en bolle, og rør det til det er godt blandet.
Tips:
Tyttebærmajones smaker nydelig i en hamburger med rester av hjortestek, syltet rødløk og salat.

Nyhetsbrev for den matglade
Ønsker du å få matinspirasjon rett i innboksen din hver måned? Da bør du melde deg på vårt nyhetsbrev som vil inneholde nye og fristende oppskrifter.