Tyttebærmajones lager du i en fei. Den smaker nydelig til viltkjøtt, og er spesielt godt på en hamburger.

Tyttebærmajones

Tyttebærmajones lager du i en fei. Den smaker helt nydelig til viltkjøtt, og er spesielt god på en hamburger.

Enkel15 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Tyttebærmajones:

200 g

lettmajones

200 g

tyttebær

1 ss

sukker

1 ts

salt

0.5 ts

pepper

Tips:

Du kan tilsette sitronsaft, hvitløk eller chilipulver om du ønsker en spenstigere variant av tyttebærmajones. 

Slik gjør du:

Tyttebærmajones:

Kjør tyttebærene med en stavmikser til de er most.

Rør inn sukker, salt og pepper.

Ha tyttebærmosen og majonesen i en bolle, og rør det til det er godt blandet. 

Tips:

Tyttebærmajones smaker nydelig i en hamburger med rester av hjortestek, syltet rødløk og salat. 

 

 

Nyhetsbrev for den matglade

Ønsker du å få matinspirasjon rett i innboksen din hver måned? Da bør du melde deg på vårt nyhetsbrev som vil inneholde nye og fristende oppskrifter.

Meld deg på her External-link icon