
Resteburger
Resteburger er perfekt dagen derpå en hjortestek eller elgstek. Skjær kjøttet i tynne skiver og server med litt salat, en nydelig tyttebærmajones og syltet rødløk.
Enkel•20 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Resteburger:
16 stk
skiver hjortestek eller elgstek
5 stk
hamburgerbrød
1 pk
crispisalat
Tilbehør:
Tyttebærmajones smaker nydelig på denne resteburgeren.

Lag en perfekt stek av elg, hjort eller reinsdyr

Slik gjør du:
Resteburger:
Skjær restene av steken i tynne skiver.
Tips:
Du kan gjerne varme hamburgerbrødene noen minutter i stekeovnen på 180 grader, eller i brødristeren.
Ha et par blader crispisalat på hver hamburgerbunn.
Ha tyttebærmajones og syltet rødløk på salaten og avslutt med noen skiver stek og toppen av hamburgerbrødet.
Nyhetsbrev for den matglade
Ønsker du å få matinspirasjon rett i innboksen din hver måned? Da bør du melde deg på vårt nyhetsbrev som vil inneholde nye og fristende oppskrifter.