Resteburger er perfekt dagen derpå en hjortestek eller elgstek. Skjær kjøttet i tynne skiver og server med litt salat, en nydelig tyttebærmajones og syltet rødløk.

Resteburger

Resteburger er perfekt dagen derpå en hjortestek eller elgstek. Skjær kjøttet i tynne skiver og server med litt salat, en nydelig tyttebærmajones og syltet rødløk.

Enkel20 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Resteburger:

16 stk

skiver hjortestek eller elgstek

5 stk

hamburgerbrød

1 pk

crispisalat

Tilbehør:

Tyttebærmajones smaker nydelig på denne resteburgeren. 

 

 

Lag en perfekt stek av elg, hjort eller reinsdyr

 

Langtidssteking av kjøtt egner seg for hele kjøttstykker som ikke er møre nok til vanlig steking. Med denne metoden kan du nyte ekstra saftig, mørt og smakfullt viltkjøtt.

 

Slik gjør du:

Resteburger:

Skjær restene av steken i tynne skiver.

Tips:

Du kan gjerne varme hamburgerbrødene noen minutter i stekeovnen på 180 grader, eller i brødristeren.

Ha et par blader crispisalat på hver hamburgerbunn.

Ha tyttebærmajones og syltet rødløk på salaten og avslutt med noen skiver stek og toppen av hamburgerbrødet. 

Tips:

Resteburger smaker veldig godt med litt syltet rødløk.

 

 

Tilbehør som passer til:

Nyhetsbrev for den matglade

Ønsker du å få matinspirasjon rett i innboksen din hver måned? Da bør du melde deg på vårt nyhetsbrev som vil inneholde nye og fristende oppskrifter.

Meld deg på her External-link icon