Wrap med reinsdyr
Wrap med reinsdyr er rett og slett smakfull turmat. Dette er lettvint og godt for både store og små.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Wrap med reinsdyr:
600 g
reinsdyrstek
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper
100 g
baconbiter
100 g
sopp
0.5 stk
rødløk
0.5 stk
rød paprika
1 ss
smør
12 stk
små tortillalefser
Tilbehør:
Syltet rødløk
Chilimajones
Vi har brukt en chilimajones kjøpt på butikken. Men den kan du fint blande sammen selv også ved å bruke majones og sriracha.
Eller kanskje du vil teste en litt spenstig tyttebæraioli.
Slik gjør du:
Dette gjør du hjemme:
Del kjøttet opp i tynne strimler. Krydre med salt og pepper og ha det over i en matboks sammen med baconbitene.
Tips:
Du kan gjerne bruke restekjøtt fra reinsdyrsteken, eller annet restekjøtt av vilt.
Del sopp, rødløk og rød paprika i tynne skiver, og ha det over i en matboks.
Dette gjør du på turen:
Fyr opp primusen eller bålet. Vi har testet stomkjøkkenet Solo Stove Campfire som fungerer som en naturlig konveksjonsovn. Her kan man fyre med alt fra kongler til tørre pinner og bjørkeved.
Ha smør i en stekepanne og ha i alle ingrediensene. Fres til både kjøtt og grønnsaker har fått en fin og gyllen stekeskorpe.
Server kjøttfyllet i tortillalefsene og ha på chilimajones. Server og nyt turen.