
Viltkjøtt, pasta og pesto
Viltkjøtt, pasta og pesto med cherrytomater og rødløk smaker helt nydelig. Denne middagen har du ferdig på et blunk.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Viltkjøtt, pasta og pesto:
400 g
pasta (penne)
1 stk
rødløk
10 stk
cherrytomater
400 g
viltkjøttdeig
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper
1 glass
pesto
1 pose
ristede pinjekjerner
1 dl
revet parmesan
Pesto
Du kan selvsagt lage hjemmelaget pesto også. Vi har oppskrift på ramsløkpesto, men du kan fint erstatte ramsløken med basilikum.
Slik gjør du:
Viltkjøtt, pasta og pesto:
Kok pastaen etter anvisning på pakken.
Del rødløken i skiver og cherrytomatene i to.
Varm opp en stekepanne på middels høy varme, og fres rødløken i et par minutter. Tilsett kjøttdeigen og krydre med salt og pepper. Stek til kjøttet er gjennomstekt.
Tilsett pesto, pasta og cherrytomater, og rør det hele godt sammen. La det putre i et par minutter.
Server gjerne viltkjøtt, pasta og pesto med godt brød, ristede pinjekjerner og revet parmesan.
Tips:
Server gjerne med brød ved siden av. Vi har flere gode oppskrifter på hjemmelaget brød.