Restemat av steken
Restemat av steken kan føre til mange gode måltider. Her får du gode oppskrifter på både alt-i-ett-gryte, wrap og burger - enten du har hatt stek av rådyr, elg eller reinsdyr.
Publisert: 02. april 2024 kl. 09.46
Sist oppdatert: 08. april 2024 kl. 09.50
Har du restemat av steken til overs? Da sparer du tid og unngår matsvinn. Ta vare på både kjøtt, grønnsaker og saus og lag en knallgod alt-i-ett-gryte dagen derpå. Om det ikke strekker helt til med grønnsaker og saus, så kan du selvsagt fylle på med det du har i kjøleskapet eller fryseren. Er det knapt med saus, så kan du ha i litt ekstra kjøttkraft, matfløte og solbærsaft.
Restemat av steken til lunsj
Pulled pork har blitt en populær rett på det norske middagsbordet. Retten har sine røtter fra USA og består av langtidsgrillet svinekjøtt som du kan rive fra hverandre når det er klart. Har du kjøtt fra steken til overs kan du lage revet viltkjøtt til wrap eller burger. Med kjøtt som allerede er stekt, tar det langt kortere tid å lage den populære retten som har sine røtter fra USA.